Inspire Circle of Professionals en BDO sluiten partnership

Inspire en BDO bundelen hun krachten met het oog op het creëren en realiseren van duurzame waarde- en betekenisvolle impact voor de Finance professional.

De samenwerking omvat een wederkerig ‘preferred partnership’ waarbij beide partijen op basis van hun bewezen expertise en dienstverlening vooral toegevoegde waarde willen bieden aan (potentiële) klanten en leden binnen de Finance.

BDO zal en kan als ‘expertise partner’ Inspire verrijken middels haar uitgebreide kennis betreffende inhoudelijk aansprekende, actuele en relevante thema’s binnen en voor de Finance.

Inspire op haar beurt biedt de Finance professional – middels haar kennisdelingsconcept, de diversiteit in kennisgroepen en betekenisvolle bijeenkomsten – hét platform voor verbinding, inspiratie en het perspectief op ontwikkeling.  Zowel als professional, maar zeker ook als mens!

De samenwerking heeft inmiddels al geresulteerd in de opzet en invulling van het thema en programma voor een aantal interessante bijeenkomsten van en voor de diverse Finance kennisgroepen van Inspire.  Daarnaast zijn er overige uiteenlopende bijzondere initiatieven voor iedere Finance professional die in de loop van het jaar zullen worden gelanceerd.

Beide partijen kijken erg uit naar het verder met elkaar ‘kruisbestuiven’ in de komende periode en rekenen erop middels dit partnership een aanzet te hebben gegeven tot een inspirerende en duurzame samenwerking.