“Het is leuk en interessant om in de vaste kennisgroepen vakgenoten te leren kennen en met hen van gedachten te wisselen. Daarnaast zijn geregeld extra sessies buiten de vaste kennisgroep over aanpalende onderwerpen. Dit geeft samen een frisse afwisseling van vakinhoudelijke verdieping en verbreding.”

Nissim Smit
Manager Risk & Compliance Cannock Chase

“Het Inspire netwerk is mijn lijntje naar buiten. Dat de deelnemers aan onze kennisgroep heel verschillende personen zijn, werkzaam bij organisaties in heel verschillende sectoren, dat is wat voor mij meerwaarde geeft. Het geeft inspiratie vanuit de breedte, een echte outside-in blik die aanvult wat ik binnen de eigen sector hoor. Naast de inleidingen hecht ik daarom veel waarde aan de dialoog die ontstaat. Het geeft mij energie om de opgehaalde inzichten te vertalen naar mijn eigen werksituatie, het verrijkt mij persoonlijk én de organisatie waar ik zelf voor werk.

Ir Wouter Schram
Senior beleidsadviseur control

“Netwerken zit niet in mijn DNA, maar uiteraard snap ik nut en noodzaak. En Inspire is een club die vooral het nut van netwerken naar boven brengt. Je legt contacten en je leert van elkaar. Het is een manier om vooral breder te denken dan alleen die rechte lijn vooruit, naar de stip op de horizon. Een zijweg is geen omweg, maar een verkenning van alternatieven die je niet tegenkomt als je in je eentje een probleem wil oplossen. En Inspire biedt die zijweg. Oh, en tot slot, met een grap en een glimlach komt je een eind. Daarom nu maar deze foto erbij!”

Johan Tuk
CFO Koninklijke Doeksen

“Het Inspire lidmaatschap stelt mij in staat op gezette tijden in het jaar kennis op te doen of te sparren met vakgenoten op een informele manier die het best bij mij past. Mijn netwerk is hierdoor vergroot en daar ik heb er waardevolle contacten aan over gehouden”

Bart-Jan Beerens
General Manager FSSC Boskalis