Ervaringen van Bestuurssecretarissen

Alle ervaringen | Bestuurssecretarissen | Directiesecretarissen Overheid | Finance

“De netwerkbijeenkomsten van Inspire geven mij de kans om in een ongedwongen sfeer aan de hand van actuele en interessante thema’s kennis en ervaringen met andere bestuurssecretarissen uit te wisselen”.

Sander van Waes
Bestuurssecretaris bij Severinus

“Naast de inspirerende sprekers, zijn vooral de informele momenten waarop je ervaringen kunt delen met collega bestuurssecretarissen erg waardevol.”

Wilbert van Bakel
Bestuurssecretaris bij Woonbedrijf

“De bijeenkomsten van Inspire leveren mij veel inspiratie en nieuwe inzichten op. Heel goed om af en toe buiten de dagelijkse hectiek met collega’s te kunnen klanken en Inspire slaagt er steeds weer in interessante sprekers voor onze groep te zetten, met veel ruimte voor dialoog”.

Veronique Veldhuis
Bestuurssecretaris bij Ziekenhuisgroep Twente

“Inspire Circle of Professionals is een van de backup’s van mijn geweten. Binnen de groep kun je op een rustige, beschouwende manier vanuit verschillende invalshoeken een onderwerp bespreken. Je ontvangt en deelt als professional kennis. Het voelt als een moment van bezinning in het meestal hectische werk van een bestuurssecretaris. Niet onbelangrijk is dat het nuttige met het aangename wordt gecombineerd. Het aansluitende etentje of de voorafgaande lunch in informele setting is een mooie vorm van netwerken én ontspanning voor mij!”

Ineke (HGJ) Smets, MSc
Secretaris Raad van Bestuur bij Adelante