Ervaringen van Bestuurssecretarissen

Alle ervaringen | Bestuurssecretarissen | Directiesecretarissen Overheid | Finance

“Inspire Circle of Professionals is een van de backup’s van mijn geweten. Binnen de groep kun je op een rustige, beschouwende manier vanuit verschillende invalshoeken een onderwerp bespreken. Je ontvangt en deelt als professional kennis. Het voelt als een moment van bezinning in het meestal hectische werk van een bestuurssecretaris. Niet onbelangrijk is dat het nuttige met het aangename wordt gecombineerd. Het aansluitende etentje of de voorafgaande lunch in informele setting is een mooie vorm van netwerken én ontspanning voor mij!”

Ineke (HGJ) Smets, MSc
Secretaris Raad van Bestuur bij Adelante

“Boeiende gesprekken over relevante en actuele onderwerpen, dilemma’s en herkenbare ervaringen bespreken en daarna met inspiratie weer aan de slag. Dat alles in een prettige omgeving, goed verzorgd en als afsluiting fijn napraten samen aan tafel. Zo kom je in contact met een groep vakgenoten uit diverse publieke sectoren waar je ook tussendoor vragen aan kunt stellen en ervaringen of stukken mee kunt delen. Een leuke manier om je rugzakje te blijven vullen met nieuwe inzichten.”

Miriam Zegger
Bestuurssecretaris bij Kentalis

“Ik ben vanaf de oprichting lid van Inspire en ga met veel plezier naar de bijeenkomsten. Het geeft mij de gelegenheid om even los te komen van Amarant en ervaringen te delen met andere bestuurssecretarissen. Hoe vullen zij hun rol in en wat kan ik daarvan leren? Ook de sprekers brengen inspiratie en schetsen nieuwe ontwikkelingen en/of theoretische modellen. Inspire biedt mij een mooi evenwicht in het bijhouden van de theorie, intervisie en netwerken.”

Sophie Bastijn - van den Bergh
Bestuurssecretaris bij Amarant

“Naast de inspirerende sprekers, zijn vooral de informele momenten waarop je ervaringen kunt delen met collega bestuurssecretarissen erg waardevol.”

Wilbert van Bakel
Bestuurssecretaris bij Woonbedrijf

“De bijeenkomsten van Inspire leveren mij veel inspiratie en nieuwe inzichten op. Heel goed om af en toe buiten de dagelijkse hectiek met collega’s te kunnen klanken en Inspire slaagt er steeds weer in interessante sprekers voor onze groep te zetten, met veel ruimte voor dialoog”.

Veronique Veldhuis
Bestuurssecretaris bij Ziekenhuisgroep Twente

“Elke keer is het een verrassing te ontdekken dat er vrijwel dezelfde vraagstukken zijn bij de collega’s van andere branches en dat de oplossingsrichtingen mijlenver uit elkaar lopen. Wat ik een normale gang van zaken vind, laat bij de ander de wenkbrauwen optrekken. Secretarissen kunnen het zich zo moeilijk maken”.

Ron Willems
Bestuurssecretaris bij Bo-Ex

“De netwerkbijeenkomsten van Inspire geven mij de kans om in een ongedwongen sfeer aan de hand van actuele en interessante thema’s kennis en ervaringen met andere bestuurssecretarissen uit te wisselen”.

Sander van Waes
Bestuurssecretaris bij Severinus