AI Masterclass voor Financials

Landelijke Inspire bijeenkomst voor Financials

Op vrijdag 3 november is de landelijke bijeenkomst voor alle Financials van Inspire Circle of Professionals. De AI-masterclass wordt aangeboden door Ebel Slijp en is van 8.30 tot circa 13.00 uur bij Miele in Vianen (De Limiet 2).

Thema: AI Masterclass voor Financials

2023 is het jaar van ChatGPT en dat is niet zonder reden: met de juiste vraagstelling schrijf je vacature- en marketingteksten, vraag je input voor financiële analyses en stel je in mum van tijd rapportages op. Maar ChatGPT gaat verder dan dat; door gebruik te maken van koppelingen/plug-ins vat je tekstbestanden samen, ‘praat’ je met PDF-documenten en analyseer je complexe datasets. Deze masterclass bied jou de kennis en vaardigheden om ChatGPT en AI te gebruiken en verkent de mogelijkheden om AI in te zetten voor de bedrijfsvoering.
Dit in een hands-on workshop waarin je in slechts een paar uur kennis opdoet over wat A.I. is en wat het potentieel ervan is. Om daarna te leren hoe je ChatGPT en andere A.I.-tools kunt inzetten om je werk als financial sneller, effectiever en productiever te maken. Door gebruik te maken van AI binnen uw organisatie gaat u direct mee in de 4e industriële revolutie.

Ontdek de kracht van A.I. met Ebel Slijp, oprichter van Refreshworks – dé A.I. trainingsacademy die marktleiders zoals AkzoNobel, Brunel en Unilever heeft begeleid. Met jaren ervaring in A.I. biedt Ebel een unieke kans om te leren hoe innovatieve A.I. jouw dagelijkse werkzaamheden en werk op korte termijn kan transformeren. Dit betekent dat je ook zelf actief met de verschillende tools aan de slag gaat dus neem je laptop mee!!!!

Voorbereiding:

Kijk deze video voor de optimale voorbereiding voor deze masterclass:
https://vimeo.com/refreshworks/review/871891278/cc6d2b07d7

Wat ga je leren?
– Een introductie in AI en de impact ervan op het werk van financials
– Inzicht in ChatGPT
– Effectief omgaan met AI-technologieën in de financiële context
– Identificeren van kansen die AI biedt voor financiële processen

Spreker: Ebel Slijp

Ebel is een succesvolle ondernemer, voormalig topsporter en eerste gecertificeerde growth hacker van Nederland, heeft hij de ervaring en kennis om mensen enthousiast te maken. Met Refreshworks, een growth marketing bureau, heeft hij gewerkt voor grote merken zoals Unilever, AkzoNobel en Brunel. Ebel is ook Senior Operations Manager geweest voor Hyperloop Transportation Technologies, een door Elon Musk geïnitieerd bedrijf. Ebel heeft zich al jarenlang beziggehouden met het implementeren van AI-technologieën voor zijn klanten en met veel enthousiasme geeft hij trainingen en workshops om leidinggevenden van organisaties kennis te laten maken met deze technologieën.

 Programma bijeenkomst 3 november

08.30 – 09.00 uur: Ontvangst en inloop deelnemers met koffie en thee
09.00 – 09.05 uur: Welkomstwoord
09.05 – 12.00 uur: Masterclass
12.00 – 13.00 uur: Lunch

Bij vragen of interesse kun je contact opnemen met Christy op 06 522 503 54 of christy@inspireprofessionals.nl.

Wij hopen je van harte te mogen verwelkomen op 3 november bij Miele in Vianen!

Vriendelijke groet,
Team Inspire

Kopie van Black Minimalist Modern AI Robot Presentation (625 x 625 px) (1)