Carina de Wijs

“Het geeft energie en ruimte in je hoofd om geregeld met vakgenoten van gedachten te wisselen en je ervaringen te delen. Ook de verwondermomentjes ontbreken daarbij niet: het is leuk om te horen hoe het óók kan, want de vraagstukken komen vaak overeen maar de antwoorden vormen een brede waaier aan mogelijkheden. Actuele onderwerpen, interessante … Lees meer

Florine Jonker

“Elke bijeenkomst is een feest van herkenning. Het is erg leerzaam om ervaringen uit te wisselen met anderen die de uitdagingen in de rol van directiesecretaris als geen ander kennen. Daarnaast zijn de verschillende gastsprekers een bron van inspiratie. Een mooie manier om even uit de dagelijkse praktijk te stappen en te reflecteren.”

Lilian Baert – de Looff

“Bij Inspire is het fijn te kunnen sparren met collega directiesecretarissen. Het uitwisselen van ervaringen en dilemma’s is prettig en hierbij leer je ook van de nieuwe inzichten die je met elkaar deelt. Daarnaast worden actuele onderwerpen op de agenda gezet met interessante sprekers. Kortom, een goed en nuttig netwerk“.

Marja de Boer

“Hoe waardevol is het kennis te delen met collega directiesecretarissen? En hoe belangrijk is het je netwerk te vergroten en te ervaren hoe actuele thema’s leven bij je collega’s in het land. Voor mij vormt het deelnemen aan het netwerk van Inspire een belangrijke meerwaarde. De bijeenkomsten bieden nieuwe inzichten op onderwerpen die we allemaal … Lees meer

Ilse de Vreede

“In de kennisgroep kan ik ervaringen uitwisselen, kennis delen en inspiratie opdoen. Maar nog belangrijker vind ik de herkenning bij elkaar en het spiegelen. Uit iedere bijeenkomst neem ik een wijze les mee en die gaat regelmatig meer over mijzelf (in mijn rol) dan over de inhoud.”