Ingrid Timmermans

“De netwerkbijeenkomsten van Inspire gaan over relevante en actuele onderwerpen. Vaak zijn interessante sprekers aanwezig om de onderwerpen meer diepgang te geven. Ik kijk uit naar het moment dat de bijeenkomsten weer fysiek mogen, zodat de informele momenten om ervaringen te delen weer terug zijn. Deze momenten om na te praten met vakgenoten zijn namelijk … Meer lezen

Nissim Smit

“Het is leuk en interessant om in de vaste kennisgroepen vakgenoten te leren kennen en met hen van gedachten te wisselen. Daarnaast zijn geregeld extra sessies buiten de vaste kennisgroep over aanpalende onderwerpen. Dit geeft samen een frisse afwisseling van vakinhoudelijke verdieping en verbreding.”

Linda van der Heijden

“De bijeenkomsten en het netwerk van Inspire zijn zeker van meerwaarde voor de functie van directieadviseur. Waar de functie vrij intern gericht is, zorgen de bijeenkomsten ervoor dat je even uit de waan van alle dag stapt en met (iets meer) afstand naar de eigen organisatie en de eigen rol kijkt. Dat is een verrijking … Meer lezen

Florine Jonker

“Elke bijeenkomst is een feest van herkenning. Het is erg leerzaam om ervaringen uit te wisselen met anderen die de uitdagingen in de rol van directiesecretaris als geen ander kennen. Daarnaast zijn de verschillende gastsprekers een bron van inspiratie. Een mooie manier om even uit de dagelijkse praktijk te stappen en te reflecteren.”

Lilian Baert – de Looff

“Bij Inspire is het fijn te kunnen sparren met collega directiesecretarissen. Het uitwisselen van ervaringen en dilemma’s is prettig en hierbij leer je ook van de nieuwe inzichten die je met elkaar deelt. Daarnaast worden actuele onderwerpen op de agenda gezet met interessante sprekers. Kortom, een goed en nuttig netwerk“.