Carina de Wijs

“Het geeft energie en ruimte in je hoofd om geregeld met vakgenoten van gedachten te wisselen en je ervaringen te delen. Ook de verwondermomentjes ontbreken daarbij niet: het is leuk om te horen hoe het óók kan, want de vraagstukken komen vaak overeen maar de antwoorden vormen een brede waaier aan mogelijkheden. Actuele onderwerpen, interessante … Meer lezen

Linda van der Heijden

“De bijeenkomsten en het netwerk van Inspire zijn zeker van meerwaarde voor de functie van directieadviseur. Waar de functie vrij intern gericht is, zorgen de bijeenkomsten ervoor dat je even uit de waan van alle dag stapt en met (iets meer) afstand naar de eigen organisatie en de eigen rol kijkt. Dat is een verrijking … Meer lezen

Florine Jonker

“Elke bijeenkomst is een feest van herkenning. Het is erg leerzaam om ervaringen uit te wisselen met anderen die de uitdagingen in de rol van directiesecretaris als geen ander kennen. Daarnaast zijn de verschillende gastsprekers een bron van inspiratie. Een mooie manier om even uit de dagelijkse praktijk te stappen en te reflecteren.”

Lilian Baert – de Looff

“Bij Inspire is het fijn te kunnen sparren met collega directiesecretarissen. Het uitwisselen van ervaringen en dilemma’s is prettig en hierbij leer je ook van de nieuwe inzichten die je met elkaar deelt. Daarnaast worden actuele onderwerpen op de agenda gezet met interessante sprekers. Kortom, een goed en nuttig netwerk“.

Anita Sloof

“Voor mij zit de meerwaarde in dat ik ervaringen kan ophalen en kennis kan delen met andere directiesecretarissen. Op een prettige en enthousiaste manier faciliteren jullie onze “club”. Ook tijdens deze Coronatijd lukt het jullie om ons te blijven verbinden met elkaar. Uit beiden haal ik veel energie.”