Over Inspire

Inspire faciliteert, inspireert én verbindt bestuurs- en directiesecretarissen in hun persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling via kennisdeling, ontmoetingen en nieuwe inzichten rondom hun centrale rol!.

Voor het concept, het programma, het overzicht van de diensten en de diverse deelnemende leden van de bestaande Inspire Circles, lees meer op onze website.

Samenwerking met de Governance University (GU) voor Alumni

De Governance University is partner van Inspire en hét kennisinstituut voor corporate governance opleidingen en -onderzoek voor onder andere secretarissen. Deelnemers van de opleidingen “De professionele company secretary (basis en advanced)” kunnen hierna aansluiten bij Alumni Circles, bestaande uit vier e-learning courses en twee fysieke bijeenkomsten.

Inspire organiseert samen met de GU de twee fysieke bijeenkomsten: deze “Circle Dagen” bestaan uit een dagdeel exclusief voor GU-alumni en een dagdeel aansluiting bij de Landelijke Bestuurssecretarissen-dagen van Inspire.

Word of ben je lid van Inspire: dan krijg je combikorting

Inmiddels faciliteren wij 9 kennisgroepen voor secretarissen met in totaal reeds meer dan 200 deelnemers!. Wil je als GU Alumnus óók aansluiten bij één van deze groepen of ben je reeds deelnemer bij Inspire, dan geeft onze samenwerking met de Governance University je het voordeel van een flinke combikorting. Voor € 2750,- per jaar (exclusief BTW, inclusief lunches en diners etc) krijg je een compleet pakket (incl 18 PE punten) bestaande uit:

  • 4 Inspire-bijeenkomsten met je eigen regionale of -vakspecifieke groep secretarissen;
  • 2 landelijke bijeenkomsten met alle deelnemers van Inspire (met interessante keynotespreker);
  • 2 Alumni Circle GU dagdelen;
  • 4 e-learning courses, bestaande uit een ‘vers-van-de-pers’ video met enkele toetsvragen, waarvoor je per course 1,5 PE punt verdient;
  • toegang tot de ‘online community’ van Inspire met je vakgenoten.

Aanmelden

Combipakket Alumni Circle GU
& Inspire lidmaatschap

(€ 2750,- per jaar)

Inspire
lidmaatschap

(€ 1450,- per jaar)

Meer weten?

Wil je eerst eens vrijblijvend verder praten over ons concept, bijvoorbeeld om meer te vernemen over de onderwerpen, de deelnemende secretarissen, onze werkwijze etc., dan komen wij graag met jou in contact. Mail ons op info@inspireprofessionals.nl of bel.